Electric Summer Edition

Simte puterea mobilității electrice și confortul stilului scandinav într-un Volvo Recharge.

Fără limite, fără compromisuri.

Volvo Recharge

ALEGE VOLVO RECHARGE

Pentru o vară electrizantă și mobilitate fără limite.

Când alegi un Volvo Recharge cu sistem de propulsie pur electric sau plug-in hybrid, te bucuri de aceeași mobilitatea și libertate de mișcare, însă într-un mod mai personal, mai sustenabil și mai sigur. Tehnologia inovatoare și designul impresionant al fiecărul model Volvo completează perfect stilul tău de viață și îți promit o experiență inedită.

Simte puterea mobilității electrice în această vară și bucură-te de performanțele avansate ale unui autoturism inteligent fără limite, fără compromisuri.

Solicită ofertă personalizată
PLUG-IN HYBRID

VOLVO XC40 Recharge

de la 43.141€ + TVA

de la 430 €/lună + TVA | Garanție până la 4 ani | Livrare imediată din stoc

 

Extra bonusuri la achiziție

Pachet Accesorii Confort | Optimizare Polestar | Set Complet Roți de Iarnă

HubSpot Video
Ce este Volvo Recharge?

Gama noastră de modele pur electrice și plug-in hybrid

Spiritul Volvo fără compromisuri se combină cu ZERO emisii de eșapament – și, ținând cont de angajamentul nostru privind luxul responsabil, ne străduim să folosim mai multe materiale reciclate și ecologice și să reducem la minimum deșeurile.

Sistemele de propulsie Recharge

icon-1Pur electric

Uneori, modul silențios de a conduce este și cel mai puternic, cu zero emisii și mai puțin zgomot la toate vitezele. Alimentat de un acumulator de înaltă tensiune și de motoare electrice duale, modelul nostru XC40 Recharge pur electric reprezintă un adevărat progres pentru călătoriile viitoare.

icon-1Plug-in hybrid

Mai puțină benzină, mai mult sens. În mașinile noastre Recharge plug-in hybrid, un motor electric și un motor cu aprindere lucrează împreună atunci când optezi pentru modul Hybrid, modul Power și modul Pure, oferindu-ți controlul total în timpul condusului și emisii reduse.

sis-propulsie
Ce alegi? Pur electric sau plug-in hybrid?

Explorează modele noastre Recharge

Descoperă cele mai bune oferte ale noastre. Alege-ți versiunea preferată și contactează-ne pentru rezervare și programarea unui test drive.

Descoperă stilul de viață electric.

Află mai multe despre mobilitatea electrică și ce beneficii aduce condusul unui autoturism Volvo Recharge.

Grad de poluare redus

Uneori, modul silențios de a conduce este și cel mai puternic, cu zero emisii  sau emisii reduse și mai puțin zgomot la toate vitezele. Alimentate de un acumulator de înaltă tensiune și de motoare electrice duale, modelele noastre Recharge reprezintă un adevărat progres pentru călătoriile viitoare.

feat-5

Frânare regenerativă

Energie creată atunci când frânarea este controlată și stocată în bateria mașinii pentru utilizarea ulterioară, permițându-ți să conduci într-o manieră mai sustenabilă și mai economică.

feat-3

Un spațiu dedicat vieții

Interiorul spațios al autoturismelor noastre electrice și plug-in hybride reprezintă un loc confortabil pentru tine, stilul tău de viață și pentru oricine dorești să te însoțească în călătorie.

feat-1

Performanțe fără compromisuri

Toate modelele noastre plug-in hybrid oferă o tracțiune puternică, cu răspuns rapid și o accelerație lină, silențioasă. Poți alege dintre mai multe moduri de condus pentru a-ți adapta în detaliu călătoria..

feat-4
VOLVO RECHARGE

Pentru călătorii electrizante.

Inspirate de planeta noastră și proiectate pentru viața ta, modelele Volvo Recharge sunt aici pentru a-ți transforma călătoriile în experiențe unice. Alege Volvo Recharge mepentru un viitor sustenabil, cu grijă față de tine, de ceilalți și față de planeta noastră.

*Oferta de preț prezentată pentru modelul XC40 Recharge - Plug-In Hybrid este de 43.141€ + TVA și corespunde versiunii XC40 Recharge T5 AT7 FWD Plus Bright.
**Oferta de finanțare în Euro este prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA și este caluculată pe o perioadă de 60 luni, cu avans 50% și valoare reziduală 1%. Prețul ratei lunare nu conține TVA și nici asigurarea CASCO obligatorie. Oferta se supune unor termene și condiții și este valabilă pentru persoane juridice, în limita stocului disponibil. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
***Extra bonusul: Optimizarea software Polestar - se aplică în funcție de model și de nivelul de echipare al autoturismului achiziționat.

Volvo Recharge

Fără limite. Fără compromisuri.

O alegere excelentă atunci când vrei mai mult din ceea ce îți dorești. 

Solicită oferta acum