Despre Autoworld Cluj-Napoca

Despre Autoworld Cluj-Napoca

Autoworld este unul din cei mai mari dealeri de autoturisme din regiunea Transilvania, cu o tradiție de peste 30 de ani. Fondată în 1990 ca o afacere de familie în Cluj-Napoca, Autoworld are la bază valorile promovate în fiecare interacțiune cu clienții sau angajații săi: Familie , Integritate, Dezvoltare Continuă, Implicare. Formată în jurul unei echipe profesioniste, pasionate de domeniul auto, compania Autoworld se dedică în întregime în dezvolarea de noi direcții inovatoare, adaptate clienților din zona Transilvaniei și nu numai.

Volvo Cars reprezintă cel mai tânăr brand din portofoliul Autoworld, simbol al calității și siguranței în domeniul auto. Acest fapt se aliniază perfect cu dezideratul nostru de a furniza cele mai bune soluții de mobilitate pentru clienți și cea mai bună experiență în procesele de achiziție sau service. Astfel suntem dedicați în optimizarea și digitalizarea întregului traseu al interacțiunii cu brandul Volvo, calibrându-ne în jurul nevoilor voastre - ale clientului.

Echipa noastră

Sunt oamenii care creează o cultură a performanței și a colaborării în Autoworld, bazându-se pe valorile companiei. Motivați de pasiunea comună pentru domeniul auto,
fiecare membru al echipei Volvo Autoworld este responsabil față de client și mediul înconjurător,
prin furnizarea celor mai potrivite și sustenabile soluții de mobilitate.

volvo-man-placeholder

Ioan Mezei

General Manager

Sales Department

Service Department

volvo-man-placeholder

Andrei Pentelescu

Service Consultant

0790 681 884

andrei.pentelescu@autoworld.ro

Showroom

Service