Despre Autoworld Cluj-Napoca

Despre Autoworld Cluj-Napoca

Autoworld este unul din cei mai mari dealeri de autoturisme din regiunea Transilvania, cu o tradiție de peste 30 de ani. Fondată în 1990 ca o afacere de familie în Cluj-Napoca, Autoworld are la bază valorile promovate în fiecare interacțiune cu clienții sau angajații săi: Familie , Integritate, Dezvoltare Continuă, Implicare. Formată în jurul unei echipe profesioniste, pasionate de domeniul auto, compania Autoworld se dedică în întregime în dezvolarea de noi direcții inovatoare, adaptate clienților din zona Transilvaniei și nu numai.

Volvo Cars reprezintă cel mai tânăr brand din portofoliul Autoworld, simbol al calității și siguranței în domeniul auto. Acest fapt se aliniază perfect cu dezideratul nostru de a furniza cele mai bune soluții de mobilitate pentru clienți și cea mai bună experiență în procesele de achiziție sau service. Astfel suntem dedicați în optimizarea și digitalizarea întregului traseu al interacțiunii cu brandul Volvo, calibrându-ne în jurul nevoilor voastre - ale clientului.

Echipa noastră

Sunt oamenii care creează o cultură a performanței și a colaborării în Autoworld, bazându-se pe valorile companiei. Motivați de pasiunea comună pentru domeniul auto,
fiecare membru al echipei Volvo Autoworld este responsabil față de client și mediul înconjurător,
prin furnizarea celor mai potrivite și sustenabile soluții de mobilitate.

Sales Department

stoica

Cosmin Stoica

Sales Consultant

0723 671 261

cosmin.stoica@autoworld.ro

muresan

Raul Muresan

Sales Consultant

0738 764 550

raul.muresan@autoworld.ro

fazakas

Cristina Fazakas

Sales Consultant

0753 655 400

cristina.fazakas@autoworld.ro

Service Department

ploscar

Mihai Ploscar

Service Manager

0727796340

mihai.ploscar@autoworld.ro

tadici

Constantin Tadici

Parts & Warranty Responsible

0738764538

constantin.tadici@autoworld.ro

Showroom

Service